+

ZMO

Zoekmachine optimalisatie Nederland

Zoekmachine optimalisatie ( ZMO ) is de Nederlandse term voor SEO (Search Engine Optimisation). Zoekmachine optimalisatie betekend je website zo opbouwen dat zoekmachines je makkelijk indexeren op de kern woorden waarop je bekend wilt zijn. De verschillende zoekmachines gebruiken algoritmes die zich continue aanpassen waarop de zoekresultaten zijn gebaseerd.

 

SEO Holland Page Ranking september 2016
SEO Holland Page Ranking september 2016

 

Hierboven kan je de resultaten zien in verschillende zoekmachines voor de zoektermen waar wij met deze site op gevonden willen worden. De combinatie is in deze belangrijk omdat als je alleen ‘SEO’ googelt als buitenlands bedrijf je niet de SEO bedrijven vindt die je met je zoekmachine optimalisatie kunnen helpen in het Nederlands talige gebied. Wij hebben geprobeerd zichtbaar te worden onder de combinatie van 2 sleutel woorden.  ‘SEO’ en een van de volgende sleutelwoorden ‘Holland’ of ‘Nederland’ of ‘Netherlands’. In Nederland gebruiken we ook zowel de term ZMO als SEO, dus de sleutelwoorden ‘ZMO’ en  ‘Nederland’ zijn ook belangrijk voor ons.

Algoritmes

Vele bedrijven zoals die van ons zijn bezig met het bestuderen van deze algoritmes en passen deze toe op de websites van hun klanten. ZMO is een vak apart. Alleen een website laten maken garandeert helemaal niet dat je hoog in de Google zoekmachine komt. Deze website bijvoorbeeld had nagenoeg geen teksten op de site staan. Wij hadden hem met een standaard template gehost met simpele SEO informatie geladen. Onlangs bleek hij Pagerank 3 te hebben! Nadat we dit hadden gezien hebben wij hem geactiveerd.

SEO Search Engine Optimisation Internet Marketing Holland Netherlands ShanTVision

Digitale nomaden

Wij reizen de wereld rond terwijl wij ons werk blijven doen. Zoekmachine optimalisatie is simpel te doen vanaf een laptop. het enige wat wij nodig hebben is internet. Dat is soms lastig en zoeken. Het ene guesthouse heeft een goede verbinding, het andere niet. Stroom valt uit of andere gasten gaan een filmpje streamen. Het blijft een uitdaging. Maar de keerzijde is geweldig. De stress van Nederland is weg. We kiezen de prachtigste plekken uit. De cultuur is verfrissend en het klimaat is voor mij met mijn allergieën de uitkomst. Altijd frisse buitenlucht! Een ander voordeel is dat we scherper kunnen zijn met onze prijzen!

ShanTVision SEO Search Engine Optimisation Internet Marketing Video Holland Netherlands
ShanTVision SEO Search Engine Optimisation Internet Marketing Video Holland Netherlands

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons neem dan gerust contact met ons op!

SEO Search Engine Optimisation Zoekmachine optimalisatie Holland Nederland

Aanmelden voor ons Blog via Email

Vul je email adres in om bij elke nieuwe post die wij plaatsen een email te ontvangen.

Join 1,897 other subscribers

Blog Authors